Yrityksille

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta.

Luennot

Alta löydät suosituimpia luentoaiheitani, mutta kuulen mielelläni toiveitanne juuri kyseistä ryhmää ja tilaisuutta ajatellen.

  • Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa: Itsensä ja toisten kohtaamisen taidot. Lempeys on merkittävä voimavara, mutta vaatii rinnalleen viisaan vaativuuden. Miten itsensä ja toisen kohtaamisessa näyttäytyvät mielen taidot?
  • Inhimillisiä kohtaamisia: Ihmisenä itselle ja toiselle – kohtaamisen ydin. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi on hyvän elämän ehto.
  • Mielen valtava voima: Miten ymmärtää ja johtaa mieltä viisaasti? Millaiset ovat tutkitusti hyvinvoivan mielen taidot ja miten jokainen meistä voi niitä vahvistaa niin itsensä kanssa kuin ihmissuhteissa toimiessa?
  • Kohti inhimillisempää työpaikkaa: Miten rakentaa inhimillisempää työpaikkaa, jossa tunteille, sitoutumiselle, luottamukselle ja ihmisyydelle on tuloksen ohella tilaa?
  • Tärkein niistä on rakkaus: Armollinen arki ja tunnekeskeinen perhe-elämä. Kiire, paineet ja ruuhkavuodet vievät perheenjäseniä ja pariskuntaa usein turhan etäälle toisistaan. Mikä arjessa on kuitenkin ratkaisevinta? Miten rakkautta ja tunnetaitoja voi konkreettisesti vahvistaa perhe-elämässä?
  • Happy end: Pitkä, onnellinen ja seksuaalisesti roihahteleva parisuhde. Hyvässä parisuhteessa vaikuttavat tutkitusti vahva tunneyhteys, hellä läheisyys ja taito ratkoa riitoja. Miten näistä tiedoista voi hyötyä omaa suhdetta rakentaessaan?
  • Kuohuvan nuoren inhimillinen kohtaaminen: Miten osaisimme kommunikoida nuorten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Luennolla pysähdytään olennaisen ääreen. Jos emme ole aidosti läsnä jokapäiväisissä kohtaamisissamme, dialogi ja yhteys vastapuolen kanssa jäävät aina vaillinaiseksi.

Workshopit

  • Inhimillisiä kohtaamisia -luentoon voidaan yhdistää yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa toteutettava kehollinen osuus. Kohtaamisia –kokonaisuus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Hangossa Merijoogan joogastudiolla.