Yksityishenkilöille

Viikonloppukurssit

Valtavan suositut viikonloppukurssini Hangossa niin yksilöille omassa rauhassa kuin pariskunnille Rakkausviikonlopun tiimoilta jatkuvat. Lisää tietoa täältä. 

Psykoterapia- ja pariterapiavastaanotto

Vastaanottoni löytyy kollegojeni kanssa perustamassani rauhallisessa ja intiimissä psykoterapiakeskuksessa. Psykoterapiakeskus Sentos sijaitsee Helsingin keskustan ytimessä. Vastaanottoni on täynnä, mutta täältä löydät tekemäni listan avuntarjoajista ja tuen antajista eri aihealueiden tiimoilta. Lisää psykoterapeutin valinnasta voit lukea tästä HS-kolumnistani.

Teen psykoterapiaa kognitiivis-analyyttisen psykoterapian teoreettisesta viitekehyksestä käsin. Parien kanssa työskennellessä työotteessani vaikuttaa lisäksi tunnekeskeisen pariterapian viitekehys. Keskeisimmäksi psykoterapiatyössä koen asiakkaan ja terapeutin välille rakentuvat turvallisen luottamussuhteen sekä yhteisen, aktiivisen työskentelyn ongelmien ja niiden syiden ymmärtämiseksi sekä tilanteen tai oireiden helpottamiseksi.

Mielen tila -harjoitteet

Kaipaatko lisää tilaa mielellesi ja enemmän läsnäoloa nykyhetkelle? Haluaisitko johtaa mieltäsi paremmin ja ymmärtää sitä inhimillisemmin? Ehkä toivot parempaa keskittymiskykyä ja harkintataitoa viisaiden päätösten tekemiseksi? Suosittelen kirjojeni lisäksi maksuttomia Mielen tila -äänitteitä, joiden pariin pääset täältä.