Blogi

#Mielitekoja 24/52: Lukeminen kannattaa aina

Milloin viimeksi luit kirjan ja mitä suosittelisit toisillekin?

Itse luen työni puolesta valtavasti, mutta pääosin tietokirjoja ja paljolti työajalla. Tietokirjailijan työhön kuuluu kirjoittamisen lisäksi myös erittäin paljon lukemista, jotta asioiden ja ilmiöiden ytimeen pääsee muiden asiantuntijuuden ja tieteen avuin.

Lomilla ja vapaa-ajalla haluan kuitenkin irrottautua ammattikirjallisuudesta ja antaa mieleni levätä muunlaisen kirjallisuuden parissa. Sehän todella tiedetään, että myös kaunokirjallisuuden lukeminen on mielelle tärkeää ja auttaa jopa toisten ihmisten ymmärtämisessä. Lapsille ei suinkaan kannata saarnata lukemisesta, vaan ennen kaikkea olla itse esimerkki onnellisesta lukijasta!

Kysyin Instagramissa suosituksia kesälomalukemisiksi ja niitähän todella tuli. Tässä siis kuvina lista vinkkejä ja Instagramin kohokohdistani löydät myös omia aiempia kirjasuosituksiani. Viikon #mielitekona kysele mieleltäsi tarkkaan kuunnellen, millaiselle lukemiselle olisi tänä kesänä tarve?

#Mielitekoja on vuoden mittainen projekti, jonka aikana julkaisen vuoden jokaisena viikkona yhden ajatuksen tai teon, jolla voi vaikuttaa vahvistavasti omaan mieleen

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s